Veelgestelde vragen

 

Heeft u een vraag over de Wandelvierdaagse het Gooi of lukt de inschrijving niet. Raadpleeg dan eerst deze pagina. Indien uw vraag er niet bij staat dan kunt u natuurlijk alsnog contact opnemen door middel van een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bij de inschrijving krijg ik de melding voor- of achternaam is te kort, wat doe ik verkeerd?

Het programma verwacht een volledige voornaam, letters en punten worden niet herkend.

 

Kan ik me inschrijven voor minder dan vier dagen?

Ja , inschrijven voor minder dan 4 dagen kan. Echter u komt dan niet in aanmerking voor een medaille. Voor de kosten per dag, zie de inschrijfpagina.

 

Kan ik per dag kiezen voor een andere afstand?

Ja, u kunt elke dag kiezen voor een andere afstand , indien gewenst zelfs als u bij voor-inschrijving anders heeft opgegeven. U kunt dit bij het startbureau kenbaar maken.

 

Kan ik gebruik maken van Nordic Walking stokken?

 Ja, u kunt uw Nordic Walking stokken gebruiken. Realiseert u zich wel dat een gedeelte van de routes over verharde wegen loopt. Deze zijn minder geschikt voor Nordic Walking stokken. Voorts verzoeken wij een ieder om rekening te houden met andere wandelaars en vooral voldoende afstand te bewaren.

 

Zijn er onderweg verzorgingsposten en toiletgelegenheden?

De routes voeren langs een behoorlijk aantal horecavoorzieningen, welke zijn vermeld in de routebeschrijving. Hierdoor zijn er ook toiletvoorzieningen. De horecaondernemers zijn op de hoogte gesteld. Op dag 2 en dag 3 dienen de wandelaars op de 40 km enigszins “te plannen” omdat de eerste rust op meer dan 15 km ligt of een iets latere openingstijd kan hebben. Let u wel op de adviezen ten aanzien van wandelen bij warm weer. Zie hiervoor bijvoorbeeld de Wandeltips van de KWBN.

  

Zijn honden toegestaan op de routes? 

Honden zijn alleen op de routes van 10 en 20 km toegestaan. Op de tweede en derde dag is er voor de natuurbrug een omleiding van circa 1 km.