Veelgestelde vragen

 

Heeft u een vraag over de Wandelvierdaagse het Gooi of lukt de inschrijving niet. Raadpleeg dan eerst deze pagina. Indien uw vraag er niet bij staat, kunt u natuurlijk alsnog contact opnemen door middel van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ik wil graag de Wandelvierdaagse het Gooi lopen. Hoe schrijf ik mij hiervoor in?
Ga naar de website en klik op de blauwe inschrijfbutton. De inschrijf-informatie-pagina wordt dan geopend. Onderaan deze pagina staat een tweede blauwe inschrijfbutton. Deze leidt u naar onze pagina op de website van inschrijven.nl. Na het invullen van deze pagina betaalt u via iDEAL (Nederland) of Bancontact (België). Na betaling ontvangt u een bevestigingsmail met uw startnummer.

 

Ik maak geen gebruik van iDEAL/Bancontact en kan mij daarom niet online inschrijven. Hoe kan ik toch deelnemen?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en leg het probleem uit. U krijgt dan een formulier toegezonden voor handmatige inschrijving en het verzoek om het inschrijfgeld naar ons banknummer over te maken. Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier en het verschuldigde inschrijfgeld vindt de inschrijving door ons plaats. U ontvangt dan een bevestigingsmail met het inschrijfnummer. Deze procedure geldt alleen voor personen die niet online betalen.

 

Bij de inschrijving krijg ik de melding voor- of achternaam is te kort, wat doe ik verkeerd?

Het programma verwacht een volledige voornaam, letters en punten worden niet herkend.

 

Ik heb me ingeschreven en betaald, maar geen bevestiging ontvangen. Wat is de reden?
Waarschijnlijk is het e-mailadres niet juist ingevuld of mogelijk is de bevestigingsmail in de spambox terecht gekomen. Geen bevestiging gevonden? stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw postcode en huisnummer en wij sturen de bevestiging opnieuw naar het geregistreerde e-mailadres.
Wilt u uw e-mailadres wijzigen? stuur ons dan uw verzoek met uw nieuwe adres als afzender en met een kopie naar uw oude adres. Wij sturen de inschrijfbevestiging dan naar het nieuwe adres.

 

Kan ik me inschrijven voor minder dan vier dagen?

Ja, inschrijven voor minder dan 4 dagen kan. Echter u komt dan niet in aanmerking voor een herinnering. Voor de kosten per dag, zie de inschrijfpagina.

 

Ik heb ingeschreven voor de wandelvierdaagse, maar ik wil een andere afstand lopen. Wat moet ik nu doen?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag om de afstand te wijzigen. U ontvangt een e-mail met de nieuwe gegevens.

 

Kan ik per dag kiezen voor een andere afstand?

Ja, u kunt elke dag kiezen voor een andere afstand , indien gewenst zelfs als u bij voor-inschrijving anders heeft opgegeven. U kunt dit bij het startbureau kenbaar maken.

 

Ik wil 2 dagen 30 km lopen en 2 dagen 20 km. Hoe los ik dit op?
U schrijft in voor 4 dagen 30 km (of 20 km) en meldt elke dag aan de balie van het startbureau bij het afhalen van de stempelkaart welke afstand u die dag wilt lopen. Dit kan per dag gewijzigd worden. Dus niet 2x inschrijven (1x 2 dagen 30 km en 1x 2 dagen 20km).

 

Ik heb ingeschreven voor 1 dag, maar heb besloten om nog een 2e dag mee te lopen. Hoe kan dit opgelost worden?
U stuurt een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en legt uw probleem uit. Uw inschrijving wordt dan geannuleerd en het inschrijfgeld teruggestort. U kunt dan opnieuw inschrijven met het juiste aantal dagen.

 

Kan ik gebruik maken van Nordic Walking stokken?

Ja, u kunt uw Nordic Walking stokken gebruiken. Realiseert u zich wel dat een gedeelte van de routes over verharde wegen loopt. Deze zijn minder geschikt voor Nordic Walking stokken. Voorts verzoeken wij een ieder om rekening te houden met andere wandelaars en vooral voldoende afstand te bewaren.

 

Ik zou graag de routes op mijn horloge/mobiel/GPS zetten. Waar kan ik die vinden?

Ongeveer 2 weken voor de vierdaagse worden op onze website links naar de actuele routes op afstandmeten.nl gezet. U kunt de routes daar downloaden. Een beschrijving hiervoor staat eveneens op onze website.


Krijgen wij de routebeschrijvingen ook op papier bij het aanmelden?
Hoewel onze routes uitvoerig en zorgvuldig gepijld worden, krijgt u elke dag een routebeschrijving mee van de te lopen afstand.

 

Zijn er onderweg verzorgingsposten en toiletgelegenheden?

De routes voeren langs een behoorlijk aantal horecavoorzieningen, welke zijn vermeld in de routebeschrijving. Hierdoor zijn er ook toiletvoorzieningen. De horecaondernemers zijn op de hoogte gesteld. Op dag 2 en dag 3 dienen de wandelaars op de 40 km enigszins “te plannen” omdat de eerste rust op meer dan 15 km ligt of een iets latere openingstijd kan hebben. Let u wel op de adviezen ten aanzien van wandelen bij warm weer. Zie hiervoor bijvoorbeeld de Wandeltips van de KWBN.

 

Zijn honden toegestaan op de routes? 

Honden zijn alleen op de routes van 10 en 20 km toegestaan. Op de tweede en derde dag is er voor de natuurbrug een omleiding van circa 1 km.

 

Is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de start / finish ?
Op korte loopafstand van het startterrein zijn voldoende parkeerplaatsen. Deze zijn met borden aangegeven. Volg hier de aanwijzingen van de parkeerwachters op.

 

Ik zou graag weten wat de uiterste tijden zijn van vertrek en terugkomst van de verschillende afstanden tijdens de vierdaagse?

De starttijden voor de verschillende afstanden variëren per afstand en staan op onze website vermeld en tevens bij het startbureau. De uiterste terugkomsttijd is elke dag 17:00 uur.

 

Ik heb ingeschreven voor de vierdaagse, maar kan toch niet deelnemen. Kan ik nog annuleren?

U kunt zich afmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw inschrijving wordt dan geannuleerd. Als u annuleert tijdens de voorinschrijving, wordt het inschrijfgeld teruggestort.