Voorinschrijving is gewenst en is mogelijk vanaf 1 december 2017 t/m 17 juni 2018.

 

Na 17 juni kunt u zich inschrijven bij het startbureau dat alleen geopend is op de wandeldagen zelf, 20 t/m 23 juni 2018. 


U kunt zich inschrijven voor de gehele wandelvierdaagse, 4 dagen 10, 20, 30 of 40 km. U kunt zich ook inschrijven voor 1, 2 of 3 dagen. Deze dagen behoeven niet aansluitend te zijn. Een eventuele wisseling van afstanden tijdens de wandelvierdaagse kan in overleg met het startbureau plaats vinden.


Iedereen die zich gezond genoeg acht kan zich inschrijven, kinderen onder de 16 jaar worden geacht mee te doen onder begeleiding van een volwassene.

 

Zij die 4 dagen hebben gewandeld en dagelijks tijdig zijn gefinisht ontvangen een herinneringsmedaille. De medaille wordt na afloop van de wandeltocht op dag 4 uitgereikt. Tevens worden dan stickers en stempels voor de wandelboekjes verzorgd.

 

Let op: Voor wandelaars die verschillende afstanden willen lopen: U behoeft zich maar 1 keer in te schrijven voor het aantal dagen dat u wenst te lopen. U geeft bij inschrijving op de afstand die u de eerste dag wil lopen. Deze afstand kan op de eerste dag bij het startbureau nog gewijzigd worden. Vervolgens geeft u dagelijks bij het startbureau op welke afstand u wilt lopen.

   

INSCHRIJFGELD - 2018             PER DAG  
    4 DAGEN   1 2 3
             
Voorinschrijving   € 24.50    €  6,50  € 13,00 € 19,50
( mogelijk tot en met 17 juni 2018 )  korting € -1,00    € -0,25  €  -0,50 €  -0,75
   met korting  € 23,50    €  6,25  € 12,50 € 18,75
             
 Na-inschrijving   € 28,50    €  7,50   € 15,00   € 22,50
   korting € -1,00    € -0,25 € -0,50 € -0,75
   met korting  € 27,50     €  7,25  € 14,50  € 21,75 
             
 Kinderen t/m 12 jaar    € 12,00    €  3,00  €  6,00  €  9,00
 ( geen voorinschrijving mogelijk)            

 

Kortingen worden verleend aan: KWBN-leden en buitenlandse zusterorganisaties
  Gooi- en Eemlander abonnees
  SGWB-leden
 U kunt uw korting aangeven op het inschrijfformulier Stichting Vier het Leven-vrijwilligers

 

 

Korting Gooi- en Eemlander

Abonnees van de Gooi- en Eemlander ontvangen een korting van € 2,50 indien zij bij voorinschrijving voor de gehele vierdaagse inschrijven. De speciale deelnameprijs voor abonnees van de Gooi- en Eemlander bedraagt derhalve € 22,00.

Groepskorting

Indien u zich per groep van minimaal 10 personen aanmeldt wordt een korting verleend van € 2,00 per persoon. Deze korting wordt niet gecombineerd met enige andere korting. U stuurt een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.onder vermelding per persoon van: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, geslacht, leeftijd en afstand. U ontvangt een bevestiging per email van uw aanmelding en een betalingsinstructie. Uw inschrijving is definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen, hiervan ontvangt u een bevestiging. Groepsaanmelding is alleen mogelijk bij "voorinschrijving" en wordt alleen gegeven bij inschrijving van de gehele groep voor alle vier de dagen.  

 

 

Goois Natuurreservaat

Goois Natuurreservaat (GNR) laat graag iedereen genieten van de rijk gevarieerde natuur in het Gooi met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en oude akkers. De ruim 50 natuurgebieden die GNR beheert, bieden onderdak aan honderden soorten planten en dieren. Het Gooi is dan ook zeer geliefd bij wandelaars en natuurliefhebbers. De routes van Wandelvierdaagse het Gooi voeren je door de prachtige natuurgebieden van GNR. Al wandelend maak je kennis met de mooiste plekjes van Goois Natuurreservaat.

De Wandelvierdaagse het Gooi is gebaat bij de werkzaamheden van GNR en is daarom een samenwerking aangegaan om Goois Natuurreservaat te ondersteunen. De routes van de vierdaagse voeren voor een groot deel door natuurgebieden welke door GNR worden onderhouden. Door deel te nemen aan de Wandelvierdaagse Het Gooi help je een handje mee de Gooise natuur te beschermen en mooi te houden. Tijdens de inschrijfprocedure zal je gevraagd worden een vrijwillige donatie te doen. Ook kun je er voor kiezen donateur te worden van Goois Natuurreservaat voor € 16,50 per jaar. Je donatie komt direct en geheel ten goede aan Goois Natuurreservaat.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Goois Natuurreservaat? Bezoek dan de website: www.gnr.nl of volg GNR op Facebook: https://www.facebook.com/gooisnatuurreservaat/

Om in te schrijven voor de Wandelvierdaagse het Gooi vult u onderstaand uw gegevens in:

 

Druk op deze link om naar het inschrijfformulier te gaan