1e Groepswandeling seizoen 2016/2017 een succes met 132 deelnemers

Alle foto's van deze wandeltocht zijn te bekijken in het >Fotoalbum

 

Rond 9.00 uur liep de kantine van SV Laren ’99 al snel vol met wandelaars. Uiteindelijk gingen wij een half uur later met 132 wandelaars op stap voor deze 16 km lange heide tocht door het prachtige Gooi. Een record aantal voor de maand november, ondanks het druiligere weer. In een groot lint liep de groep over de uitgestrekte heide velden van de Westerheide en Bussumerheide. Onderweg genoten de wandelaars van de herfstkleuren en de paddenstoelen, die nog volop aanwezig waren. De temperatuur was goed, er stond geen wind en de nattigheid viel uiteindelijk erg mee.

      

Na anderhalf uur lopen kwam de groep aan bij onze pauzeplek bij zwembad de Zandzee in Bussum. Daar werden de koffie en thee verzorgd door onze vrijwilligers Johan en Esther. Esther hield een klein toespraakje, waarin zij uitleg gaf over de activiteiten van ons grote Goede Doel voor het komende jaar, Stichting Vier het Leven. Na de pauze liepen wij via Fransche Kampheide, Spanderswoud en Westerheide weer terug naar Laren. In de kantine werden de wandelboekjes van een stempel voorzien en namen de wandelaars nog een drankje. Daarna gingen iedereen weer voldaan naar huis. Wij zien u graag terug op onze tweede groepswandeling van 11 december. Tot slot willen wij u melden dat de inschrijving voor de 9e editie van de Wandel Vierdaagse het Gooi, die wordt gehouden van 21 t/m 24 juni 2017, op 1 december opengaat. 

      

Weerbericht

giweather joomla module
De 20- 30- en 40 km lopen de eerste dag over het Landgoed Pijnenburg. Onze dank daarvoor. Klik op het logo voor meer informatie.
Wij zijn ook te gast op de terreinen van Natuurmonumenten. Klik op het logo voor meer informatie.
De 30 en 40 km komen daar op vrijdag met de Polderroute over de Blaricummer Eng of Warandepark. Onze dank daarvoor. Klik op het logo voor meer informatie.

Plan route naar de startlocatie

Geef het vertrekadres opBezoekersaantallen

Vandaag 0

Gisteren 160

Deze week 0

Deze maand 9303

Totaal sinds 3 april 2017 37366

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

wsv De Laatste Loodjes
Op Lemen Voeten