Groepswandelingen seizoen 2017/2018 weer van start op zondag 12 november 2017, route “Zandzee”, 16 km.

Het bestuur nodigt u uit om komende zondag weer met ons mee te wandelen. We beginnen zoals gewoonlijk met een wat kortere wandeling van 16 km richting Bussum, sportcentrum “Zandzee”.

Er wordt in groepsverband gelopen met een tempo van circa 5 km per uur. De tocht wordt ook dit jaar weer begeleid door ons begeleidingsteam, herkenbaar aan de gekleurde hesjes.
Honden zijn niet toegestaan.

Werd in voorgaande jaren een vrijwillige bijdrage gevraagd. Met ingang van dit seizoen is deze opzet gewijzigd. Deelname kost nu € 3,50 pp, KWBN leden, € 2.50 op vertoon van de KWBN wandelvoordeelpas 2017. Hiervoor kunt u deelnemen aan de wandeling en tijdens de pauze krijgt u tegen inlevering van het deelnamebewijs koffie met koek.

Inschrijven alleen nog vanaf 8.45 uur tot 9.15 uur in de kantine van SV Laren ’99, van waar ook wordt gestart, adres Schuilkerkpad 2, 1251 SC LAREN
Er wordt stipt om 9.30 uur gestart.

Pauze is op circa 7 km, bij de “Zandzee”, Struikheiweg 14, 1406 TK in Bussum, om circa 11.00 uur.

De route is globaal:
Via de Larense Eng wandelen we naar de Westerheide. Vervolgens komen wij via de Bussumerheide bij de Bussumse watertoren. Vandaar lopen wij naar onze rustplaats op de parkeerplaats bij Sportcentrum de Zandzee te Bussum. De terugweg voert ons via de Franse Kampheide , Spanderswoud, Zanderij Crailoo en de heides tussen Laren en Hilversum naar ons beginpunt SV Laren’99.

 

U kunt hier de route downloaden ten behoeve van een GPS: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1857075

 

Hieronder het kaartje van de route die zal worden gelopen: 

Na afloop van de wandeltocht kan men in de kantine van SV Laren’99 het wandelboekje laten voorzien van een stempel.


GRAAG TOT ZIENS A.S ZONDAG