Stichting Vier het Leven brengt ouderen in contact met ervaringen die het leven weer de moeite waard maken. Een avontuurlijke reis waarvoor culturele arrangementen zich bij uitstek lenen. Immers, een cultureel uitje verzet je zinnen. Je wordt ondergedompeld in een andere belevingswereld die je confronteert, verleidt, verrast en ontroert. Je ontmoet bekende en nieuwe mensen en voelt je weer even verbonden met het ‘echte’ leven. 

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven. Stichting Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Dit doen we door ouderen persoonlijk te begeleiden naar concert-, theater-, museum- en filmvoorstellingen. Wij nemen de drempels weg die oudere mensen tegenhoudt om de deur uit te gaan. Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en gelijkwaardigheid staan bij onze 2500 vrijwilligers hoog in het vaandel!
Om dit mooie werk te kunnen doen hebben wij uiteraard geld nodig en we zijn dan ook heel blij dat wij het goede doel zijn geworden van de Wandelvierdaagse 2015, 2016 en ook voor het jaar 2017.
We wensen jullie mooie wandelingen waar je samen geniet van de natuur en het contact met anderen, zoals wij bij Vier het Leven altijd doen tijdens onze uitjes.

Binnenkort een weekeindje weg en daarmee Vier het Leven steunen? Boek dan uw hotel via "bookdifferent Vier het Leven" daarmee steunt u automatisch Vier het Leven, zonder extra kosten. Da’s alvast mooi meegenomen voor de reis! Op BookDifferent.com kunt u ruim 338.000 hotels wereldwijd reserveren voor de laagste prijzen. De helft van de opbrengst van elke boeking gaat naar Vier het Leven.
Zie Link: http://vierhetleven.bookdifferent.com/nl

Bezoekersaantallen

Vandaag 34

Gisteren 30

Deze week 258

Deze maand 1035

Totaal sinds 3 april 2017 19765

Kubik-Rubik Joomla! Extensions